Om Oss

Østre Snekkeri

Østre Snekkeri er et møbelsnekkerverksted som holder til på Grünerløkka og Alnabru i Oslo.

Tidligere holdt vi til i Håndverkergården på oversiden av Sofienbergparken. Håndverkergården er et gammelt sammeie hvor håndverk og spesielt møbelsnekkerfaget har stått sentralt i godt over 100 år. Vi likte oss veldig godt der, men å drive et verksted på Grünerløkka kan fort bli litt trangt og vi hadde plutselig behov for større plass og enklere tilgang til verkstedet. Da valgte vi og flytte selve verkstedsdriften til et gammelt saftpresseri på Alnabru, samtidig som vi har beholdt kontordelen på Grünerløkka. Dette har gitt oss muligheten til å lage flere og mer avanserte ting og gjør tilgangen til materialer mer effektiv og raskere.

I Østre Snekkeri er det faget: møbelsnekker som står sentralt og vi er opptatt av å levere høyest mulig kvalitet i hvert eneste oppdrag.

 • Bord

  Bord i alle størrelser og former

 • Stoler

  Barstoler, spisestoler, benker og gyngestoler

 • Garderober

  Spesialtilpassede garderobeløsninger i hver eneste krik og krok

 • Senger

  Store senger eller senger med smarte oppbevaringsløsninger

 • Hyller

  Store gulv til tak bokhyller eller frittstående hyller i snirklede former

 • Kontor

  Hele kontorlandskap eller små eksklusive hjemmekontor

 • Restauranter og barer

  Spesiallagde bardisker og løsninger for restauranter

 • Ditt drømmeprosjekt

  Hva enn du drømmer om å få lagd… vi fikser det.

Kenneth Rockers

Firmaet ledes av møbelsnekker Kenneth Rockers. Kenneth tok møbelsnekkerutdannelsen i voksen alder da han var lei av kontorarbeid og stillesitting, det måtte lages noe håndfast og fysisk, noe som det faktisk går ann å ta i. Etter at svennebrevet var i havn så ble Østre Snekkeri etablert og har vært Kenneths daglige arbeidsplass siden. Etter hvert har Kenneth blitt en profilert møbelsnekker på både TV og magasiner. Du kan lese "Hjemmefikseren" i OBOS bladene og du kan se han på TV2s ReDesign og TV3s Superoppusserne.

Frank Nachtnebel

Frank Nachtnebel har alltid drevet med en eller annen form for håndverk, helt siden han var liten og ble med faren sin på verkstedet. Frank er veldig løsningsorientert og positiv til alt og alle og blir referert til som verdens hyggeligste mann.

Frank og Kenneth har drevet hvert sitt firma i mange år og det var den naturligste sak i verden og slå sammen firmaene til et firma.

Image